EtusivulleTerapiamuodotItsetuntemusTyonohjausCurriculum VitaePortfolio
NLP      -      EMDR      -      Ratkes      -      Hypnoosi      -      HOT
 

Hypnoosihoito

 

Alat liukua rauhalliseen hypnoosiin, kun lasken numeroita yhdestä kymmeneen...Hypnoosin historia

Hypnoosi-sana on lähtöisin Kreikan mytologiasta. Ilmiönä hypnoosi on kuitenkin paljon vanhempi. Länsimaisen lääketieteellisen hypnoosin isänä on pidetty itävaltalaista Franz Anton Mesmeriä (1734-1815). Hypnoositutkimuksiensa tuloksena myös Sigmund Freud (1856-1939) loi käsitteet tietoinen ja tiedostamaton.

Lyhyiden hoitojen merkittävimpänä kehittäjänä pidetään amerikkalaista psykiatri Milton H. Ericksonia (1901-1980), joka kehitti omaa hypnoositekniikkaansa 1920-luvulta alkaen. Yksi suomalaisen hypnoosin uranuurtajista on psykologian tohtori Martti Tenkku.

 

Vaivut yhä syvemmälle... Koko olemuksesi lepää ja rentoutuu...Mitä hypnoosi on?

Hypnoosi on syvä rentoutuneisuuden tila, jonka aikana asiakas on tavallista herkempi suggestioille ja pääsee valvetilaa paremmin kiinni omaan elämys- ja mielikuvamaailmaansa, mikä antaa mahdollisuuden toimintamallien muokkaamiseen.

Suggestio on viesti, joka tavoittaa toisen ihmisen mielen ja vaikuttaa kohteen ajatteluun, tunteisiin ja käyttäytymiseen. Suggestioilla pyritään vahvistamaan asiakkaan luottamusta omaan alitajuntaansa, sen voimaan ja luovuuteen. Realistisen myönteiset suggestiot vahvistavat itsetuntoa ja kehittävät taitoa ajatella myönteisellä tavalla.

 

Sinä jaksat ja löydät hyviä keinoja selviytyä... Energiavarannot riittävät...Hypnoosin vaiheet

Hypnoosi-istunto rakentuu hypnoosiin vaivuttamisesta, hypnoosisyvyyden testauksesta, työskentelystä hypnoositilan aikana ja hypnoosista herättämisestä. Koulutetun ammatti- ihmisen antamana hypnoosihoito on täysin turvallista. Hypnoosin aikana ei tapahdu mitään sellaista, mitä ei tapahtuisi muutenkin normaalielämässä ja asiakas muistaa jälkeenpäin kaiken mitä hän on puhunut.

Hypnoosityöskentelyn tavoitteena on myönteinen muutos.

 

Lasken numeroita kymmenestä yhteen. Alat herätä... Virkistyt... Olet täysin hereillä.Lisää tietoa hypnoosista löydät Tieteellinen Hypnoosi ry:n sivuilta.

Sivun alkuun